(+45) 40 86 27 33 mail@hedegaarden.com

Familieferie

Familieferie med masser af aktiviteter

Hedegården er det perfekte sted for en billig familieferie på et hotel med masser af aktiviteter i nærheden. Dermed er der mulighed for en aktiv familieferie i Danmark frem for at rejse til udlandet, når det er sommerferie, efterårsferie og lignende. Vi er beliggende i Hammel – tæt på Langå, Sabro og Bjerringbro.

​Aktiv bondegård til en jordnær familieferie

Vi er en bondegård med Bed and Breakfast, hvor det er muligt at få luft under vingerne. Vi er et aktivt landbrug i naturskønne omgivelser, og vi kan tilbyde en afstressende og jordnær familieferie langt væk fra dagligdagen.

Der er mulighed for masser af aktiviteter for hele familien, så I kommer hjem med uforglemmelige minder fra jeres familieferie. Vi har for eksempel en “put and take”-sø, en golfbane, et action-center og et badeland tæt på. Desuden har vi Frijsenborgskovene og Den gamle Pøt Mølle samt Jysk Automobil Museum i nærheden.

​Der er også masser af muligheder i Hammel. Læs mere her.​

Omdrejningspunktet for en familieferie hos os er naturligvis Hedegården, der er et aktivt landbrug.
Her kan I opleve den landlige ro og idyl, følge dyrenes hverdag samt lade børnene lege og blive beskidte. Her sker der altid noget.

Bestil værelser til jeres næste ferie i dag

Du kan bestille værelser til jeres næste familieferie allerede i dag, og du er også velkommen til at stille spørgsmål om Hedegården og de omkringliggende aktiviteter – fx i Randers og Silkeborg.

Du kan ringe til os på telefon 40 86 27 33 for at stille spørgsmål eller bestille værelser. Du kan også skrive til os på mail@hedegaarden.com.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.